Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapspotatissallad med gravad lax

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

Koka potatis. Låt kallna. Skala och dela potatisen i mindre bitar. Skala och strimla rödlöken fint. Hacka dillen. Tillsätt oljan lite i taget till senapen i en skål, så att det blir en slät, tjock sås. Rör i vattnet. Blanda såsen med potatis, dill och rödlök. Koka sugar snaps 1 minut i lättsaltat vatten. Fördela sallad, lax och sugar snaps på en tallrik. Servera med rågbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.