Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sesam potatisbullar med sweet chili

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagade och goda potatisbullar med morötter och babyspenat i smeten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva potatisen. Koka den mjuk, ca 10 minuter. Häll bort vattnet, mosa potatisen och låt svalna något. Rör ner smör och uppvispade ägg i potatisen.
  2. Blanda ner riven morot och spenat. Salta och peppra. Forma till bullar och panera dem i sesamfrön. Stek bullarna i smör eller olja tills de får fin färg.
  3. Servera potatisbullarna med sweet chilisås och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.