Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sesamgrillad kycklingfilé med orangeröd sås och fänkålssallad

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En snabblagad och fräsch kycklingrätt med färgglad sås. 420 kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pensla kycklingen med olja. Salta, peppra och strö på sesamfrön. Grilla kycklingen runtom i medelvarm grillpanna eller på utegrillen till en innertemperatur på 68 grader eller tills kycklingen är genomstekt, ca 8 minuter.
  2. Hyvla fänkålen fint, gärna på mandolin. Skiva avokado och rädisor. Varva alla grönsaker på två tallrikar.
  3. Sås: Klyfta tomaten, ta bort kärnorna och mixa den med stavmixer tillsammans med vinäger, olja, salt och peppar.
  4. Ringla såsen över grönsakerna. Skiva kycklingen, lägg på den och servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.