Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sill av aubergine

 
Skriv ut

Vegetarisk variant till julbordet.

Ingredienser

Instruktioner

Skala, klyv och skär auberginen i "sillstora" bitar. Låt bitarna dra 15 min med 2 tsk salt och skölj sedan av saltet. Koka upp vatten, ättiksprit, socker, grönsaksbuljongtärning, lagerblad, vit- och kryddpepparkorn. Låt kallna. Varva "sillbitarna" med skivad rödlök och häll den kalla lagen över. Låt stå ett dygn. Ät och servera som sill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.