Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sill och ostsallad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En underbart god rätt som passar utmärkt som förrätt. Servera en bit knäckebröd eller rostat franskbröd till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt sillen rinna av och skär den i tunna bitar. Skär osten i tunna stavar. Halvera fänkålen och skala löken. Skär dem i mycket tunna skivor. Blanda fänkål och lök med olja och peppar, rör om en halv minut så att det mjuknar. Vänd ner sill och ost.
  2. Blanda gräddfil och löjrom. Servera salladen med såsen och en skiva knäckebröd eller en bit rostad franskbröd. Ät och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.