Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sillröra för nattmackan

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

När festen börjar närma sig sitt slut vill smaklökarna gärna ha något litet med sälta och kryddning. Ställ då fram några mackor med sillröra, smaksatt med "bitande" tabasco och chilisås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt matjessillen rinna av väl. Hacka den fint och lägg den i en skål. Hacka också äggen eller mosa dem med en gaffel på en tallrik.
  2. Rör samman majonnäs, gräddfil och chilisås. Blanda sedan ner sillen i röran.
  3. Tillsätt finhackad lök och kajennpeppar och rör om. Rör till sist ner ägghacket.
  4. Fördela sillröran på tunnbröd. Rulla ihop bröden om de är mjuka eller gör dubbelsmörgåsar om de är hårda.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.