Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Silltårta

(2 kommentarer)  
 • Serverar: 10 portioner
 • Tid: 1 timme
Skriv ut

En av mina favoriter till valborg och midsommar, är även en bra start på buffén.

Ingredienser

Instruktioner

 1. Bred smör på alla bottnar/bröd. Blanda varv ett och två var för sig. Lägg på lagren och lägg på det sista brödlagret.
 2. Lägg den finstrimlade salladen på hela. Garnera med tomatsill i mitten, löksill ytterst ,senapssill på mitten raden.Garnera med röd lök och gräslök mellan.
 3. Går bra att göra dagen innan och bara garnera till serveringen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

 • Suss5 8 april 2009

  Jag brukar göra den här tårtan både till påsk och midsommar, den är både god och enkel! Det blir dessutom gott att ha lite dill som garnering också...

 • tessan40 23 april 2011

  Denna tårta gjorde min mamma när jag var liten och den är supergod, kul att jag hittade receptet då jag inte kom ihåg hur mycket ost man hade i!! Jag brukar byta ut tomatsillen mot tex skärgårdssill, men det går ju bra att ta de sorterna man tycker bäst om! :-) Se till att lägga en sort som inte har sås tex löksillen ytterst då det annars kan rinna av på kanterna! Alla som smakar denna blir helt överförtjusta och det blir aldrig något kvar! Den är sååå lätt att göra, se till att göra den dagen innan och garnera den innan servering som Vickis1 säger så den blir saftig och god!! ÄT OCH NJUUUUUUUUUUUT!! ;-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.