Såsen till denna fiskrätt är så god att man kan äta den med slev - Mums! Den kan också göras i förväg och värmas när det är dags för servering.
Instruktioner
- Såsen: fräs champinjonerna i margarin tills fuktigheten som bildats dunstat in. Strö över mjölet och späd med grädden. Låt såsen koka tills den tjocknat. Tillsätt tomater, paprikasallad, oliver, dill, vitlök och smaka av med kryddorna.
- Skölj fiskfiléerna och låt dem rinna av. Salta. Rulla ihop dem (fäst ev med tandpetare) och doppa dem lätta i uppvispat äggoch saltat skorpmjöl. Ställ dem i ett smort ugnssäkert fat. Klicka över margarin och stek dem i ugnen 225 grader, ca 15 minuter. Ös dem med fettet då och då. Häll eller ös av stekfettet när fisken är färdig.
Värm såsen och häll den runt filéerna. Garnera med hackad paprika och dill.
Publicerat den
25 oktober 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Suveränt god fiskrätt