Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjurs och örtsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god och lite annorlunda sallad. Passar bra som buffé rätt men även som huvudrätt på kalas m.m.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka dinkelriset enligt förpackningen. Låt dinkelriset svalna. Koka äggen i 7 minuter. Skala och dela äggen i halvor.
  2. Blanda ner dill, persilja, räkor, musslor, champinjoner och riven ost i dinkelriset.
  3. Blanda minifraiche, sweet chilisås, citronskal, salt och peppar till en sås. Servera dressing och kokt ägg till salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.