Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjurstortilla med avokadosås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegoda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll räkor och crabfish i ett durkslag att rinna av. Skala och strimla löken. Klyfta tomaterna och grovhacka persiljan.
  2. Blanda detta i en skål med olivolja och saften från citron.
  3. Dela avokadorna, ta bort kärnorna och gröp ur dem med en sked.
  4. Mosa med en gaffel, rör ner crème fraichen och blanda till en jämn konsistens. Smaksätt avokado-blandningen med saften från den andra citronhalvan samt salt och peppar.
  5. Pensla tortillabröden lätt med olivolja och stek dem hastigt i en het stekpanna, ca 10 sekunder på varje sida.
  6. Lägg upp bröden på tallrikar. Bred på avokadosåsen. Fördela räkor och crabfish på bröden.
  7. Ät med kniv och gaffel eller rulla ihop och ät som en tunnbrödsrulle.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.