Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skånsk senapsbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Namnet måste komma ifrån att det är skånsk senap i såsen och senap är ju en alldeles utmärkt krydda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor. Skala och hacka löken. Bryn köttet i smör. Lägg över i en traktörpanna. Fräs löken och lägg över i pannan med köttet. Tillsätt salt, peppar, senap, soja, smulad buljongtärning och grädde. Koka ihop 2-3 min.
  2. Servera med kokt potatis och grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.