Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skink- och ostlåda

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Perfekt att servera till skaldjur på en kräftskiva eller liknande....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg 6 skivor formfranska i en ugnsfast form. Strö över hälften av den rivna osten, all strimlad skinka och den hackade löken.
  2. Lägg på resten av brödet och strö över den resterande osten.
  3. Blanda samman ägg, mjölk, senap, socker och alla kryddor. Häll över äggblandningen över brödet.
  4. Strö över den krossade cornflaken och häll på det smälta smöret/margarinet. Täck över formen och låt stå kallt tills nästa dag.
  5. Sätt in i ugnen 150 grader i ca 60 min.
  6. Gott till: Kräftor, räkor och mimosasallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.