Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skink- och potatispizza

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite ovanlig pizza.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 275 grader.
  2. Skiva potatisen tunt i matberedare och blanda med salt, peppar och olja. Lägg potatisen omlott till en rundel 20 cm Ø på en plåt med bakplåtspapper. Gör 1 botten per person.
  3. Förgrädda bottnarna 10 min. Fördela spenat, tomat, skinka och mozzarella på bottnarna. Salta och peppra och grädda ytterligare ca 10 min

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.