Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkgryta med svamp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grytor blir värmande och mustiga middagar, den här rätten är inget undantag. Njut den en kall vinterkväll.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka den vita delen av purjolöken. Hetta upp margarinet på hög värme i en stor stekpanna. Lägg i purjolök, vitlök och lagerblad och fräs under omrörning 2-3 minuter tills purjon har mjuknat.
  2. Tillsätt champinjonerna och fräs under omrörning cirka 3 minuter tills svampen börjar mjukna. Lägg i köttet och bryn runtom 4-5 minuter, rör om då och då, tills grönsaker och kött är gyllene.
  3. Häll över tomater och buljong och koka upp. Sänk till medelvärme och låt sjuda cirka 30 minuter tills blandningen har tjocknat. Rör ner persiljan och smaka av med salt och peppar. Servera med ris eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.