Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkrulle på Risbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Vår syjunta blev matjunta, där blev jag bjuden på denna snabba, enkla men ack så goda maträtt.

Ingredienser

Instruktioner

Koka ris och blanda med 1 småstrimlad purjplök. Smöra en eldfast form och lägg risblandningen däri. Rulla in 2-3 sparrisar i varje skinkskiva. Lägg dom på risbädden. Vispad grädde blandas med majonäs, chilisås och senap. Häll blandningen över. Gräddas i 225* tills det får fin färg. Servera med Pain Riche och Sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.