Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skockor med makadamia

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Buffé nr 11 2008, sid 27

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka jordärtskockor i lättsaltat vatten med lite citronjuice tills de precis blir mjuka. Låt rinna av.
  2. Fräs svamp och hackad vitlöksklyfta i 1 msk smör. Krydda med 1 krm salt och 1/2 krm peppar.
  3. Rosta makadamianötter i torr stekpanna. Blanda rivet skal av 1 citron med färskpressad citronjuice och 1/2 tsk salt.
  4. Smält 1 msk smör i en kastrull och rör ner citronblandningen under kraftig vispning. Blanda jordärtskockor, svamp, nötter och 1 msk hackad persilja. Ringla över smörcitronetten. Servera till vilt eller som förrätt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.