Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smältande stunder

 
  • Serverar: 48 portioner
Skriv ut

Ett gott småkaksrecept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker vitt och pösigt. Tillsätt ägg, vaniljsocker, vetemjöl och hälften av havregrynen. Forma smeten till runda bollar, stora som valnötter. Rulla bollarna i resten av havregrynen.
  2. Lägg kakorna på smord plåt och grädda dem i 175° ca 15 minuter. Lägg ½ körsbär på varje kaka just när de kommer ut ur ugnen. Tryck till helt lätt. Låt kakorna kallna på bakgaller.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.