Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma persikohalvor med smält choklad och vaniljkräm

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Härligt varma persikor med smält choklad. Underbar efterrätt att servera tillsammans med vaniljkräm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg upp persikorna i smörad form.
  2. Lägg över 2 chokladflarn över varje halva.
  3. Värm i ugn 180 grader till chokladen smält.
  4. Rör ihop vaniljkrämen.
  5. Lägg persikorna på tallrik och servera med vaniljkrämen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flix78 25 september 2009

    Låter det inte gott! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.