Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smålänsk carbonara macka

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken och baconen lätt. Fräs löken och baconen var för sig i en stekpanna. Blanda (kallt) crème fraichen, löken, baconen och svartpeppar. Varva bröd och "smeten" enligt ovan. Översta lagret ska vara en bädd av skivade tomater och riven ost. Sätt in "halvmånen" mitten av ugnen i 225 grader tílls osten fått en fin gyllenbrungul färg. Ät detta tillsammans med en god valfri sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.