Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarrig Bananpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Lättgjord och god!

Ingredienser

Instruktioner

Smält margarin och rör ner socker, bakpulver, mjöl och lite vaniljsocker. Tryck ut i en pajform. Mosa bananerna och smaksätt med lite kanel och ev socker. Lägg det på pajskalet. Grädda i 175 grader i 15-20minuter. Serveras ljummen med vaniljglass.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • susjal 24 mars 2008

    Mycket lättgjord och populär även av barnen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.