Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarrig fläskfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Har ej provat än

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i skivor. Salta och peppra. Bryn bitarna. Fräs purjon och paprikan. Därefter bacon. Lägg köttet i en form. Lägg purjon, paprikan och bacon ovanpå det. Koka upp såsen och red med lite mjöl. Krydda med curry efter egen smak. Häll såsen över köttblandningen. Gratinera ca 20 minuter i 225°.
  2. Servera med ris eller klyftpotatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • nilsof02 29 januari 2012

    Den rätten är super god! Ni måste prova denna!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.