Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarrig kycklingpaj

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Gjorde denna på jobbet idag, kanongott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta snabbt ihop degen, tillsätt till sist vattnet. Låt vila i kylen 30 minuter. Tryck sedan ut den i en långpanna och nagga bottnen med gaffel. Förgrädda i 200°C i 10 minuter i mitten av ugn.
  2. Skär kycklingen i mindre bitar, salta och peppra och stek den, tillsätt även grillkrydda. Skiva och stek champinjonerna, salta och peppra. Strimla paprikan.
  3. Lägg ut allt snyggt på pajbottnen. Vispa ihop ägg, mjölk och salt. Slå det över fyllningen och sätt sedan in pajen i 200°C i 40 minuter. Ät och njut med sallad och dressing till. Mums

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.