Fyllda portabellohattar är så himla enkelt att göra och så goda att till och med svamphatare kommer att börja älska!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Vrid bort foten på svamparna och hacka fint. Lägg hattarna med undersidan uppåt på en plåt eller i en gratängform. Hacka de soltorkade tomaterna fint och blanda med hummusen. Bred ut i "botten" på varje portabellohatt.
- Hacka den gula löken, vitlöksklyftorna och paprikan fint. Skär kronärtskockorna i mindre bitar. Låt allt fräsa i olivolja tills det får fint med färg. Vänd ner babyspenat och låt fräsa med tills den släpper sin vätska. Krydda med oregano, salt och peppar.
- Fördela toppingen i portabellohattarna och gratinera allt i ca 20 minuter eller tills svamparna är mjuka och har fått fint med färg.
Publicerat den
20 juni 2016
Liknande recept
Skriv kommentar