Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarrigt fyllda portabellohattar

 
Skriv ut

Fyllda portabellohattar är så himla enkelt att göra och så goda att till och med svamphatare kommer att börja älska!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Vrid bort foten på svamparna och hacka fint. Lägg hattarna med undersidan uppåt på en plåt eller i en gratängform. Hacka de soltorkade tomaterna fint och blanda med hummusen. Bred ut i "botten" på varje portabellohatt.
  3. Hacka den gula löken, vitlöksklyftorna och paprikan fint. Skär kronärtskockorna i mindre bitar. Låt allt fräsa i olivolja tills det får fint med färg. Vänd ner babyspenat och låt fräsa med tills den släpper sin vätska. Krydda med oregano, salt och peppar.
  4. Fördela toppingen i portabellohattarna och gratinera allt i ca 20 minuter eller tills svamparna är mjuka och har fått fint med färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.