Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smaskig kasslergratäng

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Variera smak efter tycke.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka ris för 4-6 personer. Lägg det kokta riset i botten av en gratängform.
  2. Skär kasslern i strimlor och lägg över riset. Vispa grädden lätt, den ska bli luftig men inte för hårt vispad. Häll i gräddfilen. Häll i chipsdipen. Här kan man välja den dip som man känner att man vill ha. Nacho och Ranch är två goda exempel.
  3. Blanda om och häll röran över kasslern i formen. Dra lite med en gaffel i riset så att dipblandningen åker ner lite i riset. Gratinera i 200º, ca 15-20 minuter så att rätten blir varm.
  4. Servera med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.