Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegsinbakad kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ljuvligt gott, pressad potatis / endast sallad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugns värme 200 c
  2. Börja med att ta fram spenaten samt smördegen.
  3. Fyllning: Tina spenaten , krama ur ,Hacka grovt Blanda med dessertosten, smaka av med muskot o salt.
  4. Skär kasslern i 1/2 cm tjocka skivor , putsa. lägg 4 kassler skivor jämt fördelade på smördegen. Bred på spenat/ost fyllningen Lägg på resterande 4 skivor. Skär nu ut fyrkanter av degen , gör prydliga paket nyp ihop skarven som skall ligga neråt. Lägg på plåt med bakplåtspapper. Pensla knytena med det uppvispade ägget. Grädda i ugnen till paketen fått fin färg ca !5-18 min .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.