Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegsinbakad kassler med gräslökssmak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vardagsfavorit på festvis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina smördegen och kavla ut plattorna. Skiva kasslern. Vispa grädden. Blanda grädde, ost, senap, gräslök och potatismjöl. Lägg kasslern i en ugnssäker form. Bred ostblandningen mellan skivorna och lägg ihop dem. Bred ett lager ovanpå. Täck kasslern med smördegen och forma den runtomkring. Pensla med äggula och ställ in i ugn 225 grader ca 25 minuter
  2. Blanda samman såsen i en kastrull och koka upp. Låt den sjuda 3 minuter, smaka av med salt och peppar och blanda ner gräslök.
  3. Stek svampen i smör. Salta, peppra och lägg den bredvid kasslern.
  4. Servera med sås ,kokt ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.