Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegspuffar med rökt lax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekta snittar till nyår.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Kavla ut smördegsplattan till dubbel storlek. Stansa ut rundlar med en diameter på cirka 4 cm. Lägg rundlarna på bakplåtspapper och baka i ugnen cirka 10 minuter eller tills de får en fin färg.
  2. Dela smördegsrundlarna på mitten så att de får ett lock och en underdel.
  3. Skär tomaterna i tunna skivor. Skär laxen i mindre bitar och blanda med senapen och crème fraichen. Krydda med vitpeppar. Fördela tomaterna och röran på bottnarna och lägg på locken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.