Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörrebröd med bacon och äpple

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smörgås från Danmark.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra bröden, dela sedan bacon paketet på mitten.
  2. Stek baconen knapriga med rosmarin i en stekpanna, när det är färdiga, ta ur dem ur pannan och lägg dem att rinna av på hushållspapper.
  3. Stek äpplena och löken i baconfettet, när de fått lite färg, ringla över några nypor socker, stek tills löken är brun och äpplena mjuka.
  4. Lägg på löken, äppelskivorna och baconet på smörrebrödet, toppa med lite söt senap och flingsalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.