Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörstekt kolja med trattkantarellrisotto

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En väldigt snabblagad men lyxig rätt! 400 kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg torkad svamp 10 minuter. Sila bort vattnet och fräs svampen tillsammans med löken i smör. Tillsätt riset och rör om 1 minut.
  2. Häll på vinet och koka tills det absorberats av riset. Koka under tiden upp buljongen och rör ner den, lite i taget, under omrörning tills riset är kokt al dente. Blanda ner parmesanosten.
  3. Salta och peppra fisken och stek den i smör 2-3 minuter på vardera sida. Servera med risotton och blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.