Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulpaj med hallon och mandel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt och gott till efterrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär smöret i mindre tärningar. Blanda samman smör, socker, vetemjöl och havregryn till en smulig massa. Rör ner mandelspånen.
  3. Blanda socker och potatismjöl och strö det över hallonen. Låt dem ligga och dra en stund.
  4. Lägg över hallonen i 4 ugnsfasta portionsformar. Fördela smuldegen ovanpå.
  5. Grädda pajerna i mitten av ugnen tills smuldegen fått färg, ca 15-20 minuter.
  6. Servera dem varma med en klick vaniljsås eller glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.