Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulpaj med mandel, rabarber och jordgubbar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Små söta portionspajer med smak av sommar. Servera med en kula vaniljglass på toppen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225°
  2. Smöra små ugnssäkra portionsformar. Skölj och skär rabarber och jordgubbar i tunna skivor. Blanda dem i en skål med potatismjöl och råströsocker. Fördela blandningen i pajformarna.
  3. Lägg grynblandning, vetemjöl, mandelspån och råströsocker i en skål. Finfördela smöret med fingertopparna i blandningen, tills den smular sig. Strö smuldegen över fyllningen.
  4. Grädda pajerna i mitten av ugnen, cirka 15 minuter. Servera med kula vaniljglass och dekorera med en kvist mynta.
  5. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.