Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulpaj med svarta vinbär

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

De knapriga nötterna och de syrliga svarta vinbären blir så goda ihop när pajen serveras varm med den iskalla glassen. Pröva.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200º.
  2. Hacka nötterna grovt. Blanda med havregryn och socker.
  3. Smält smör och sirap i en kastrull. Dra från värmen och rör ner mjöl och grädde. Blanda ihop med havre- och nötblandningen.
  4. Repa vinbären och blanda dem med socker och potatismjöl. Lägg bären i en pajform och strö smuldegen över. Grädda 25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.