Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb biff- och potatiswok

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Det behövs inte mycket tid eller många råvaror för att laga en snabb middag för tå. Den här rätten är fylld av krispiga grönsaker och är färdig inom en kvart.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba och skär potatisen i ½ cm tjocka skivor. Lägg i ett lager i en mikrovågssäker form. Ringla över 1 msk olivolja, täck över och kör i mikron på hög effekt fem-sex minuter.
  2. Skär köttet i ½ cm stora strimlor. Strö vitlök, mejram och svartpeppar över köttet. Hetta upp resten av oljan i en stor teflonstekpanna eller wok. Lägg i köttet och woka tre minuter. Lägg över köttet på ett fat.
  3. Skiva löken tunt, kärna ur och strimla paprikan, skala och strimla moroten fint. Lägg lök, paprika och morot i pannan och woka tre minuter.
  4. Tillsätt potatisskivorna och fortsätt woka cirka fem minuter tills de är brynta.
  5. Lägg tillbaka köttet i pannan och woka cirka en minut tills allt är genomvarmt. Smaka av med salt. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.