Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb och enkel kebab

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Går snabbt och enkelt att göra. Kanon att göra mycket och frysa ner till ett annat tillfälle!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blöt kryddorna i vatten och rör ut i köttfärsen. Dela smeten i 4 delar och kavla ut smeten tunt (ca 2mm) mellan två bakplåtspapper (det blir alltså 4 omgångar som ska in i ugnen).
  2. Ta bort det översta pappret och grädda i ugnen i 200 grader ca 5 minuter.
  3. Klipp eller skär i strimlor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.