Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb yoghurtglass med jordgubbar och lime

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tina tipsar

Ingredienser

Instruktioner

Skala bananen och dela den på tre, lägg i en skål och stoppa in i frysen. När bananen är halvfryst (efter ca 10 minuter) lägg alla ingredienser utom de färska jordgubbarna i en matberedare eller använd handmixern. Mixa tills det får glasskonsistens. Blir det för löst, ta i mer frysta jordgubbar. Servera i glas med de färska jordgubbarna på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.