Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba krabb- och persiljepasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ulrika Jisland lagade denna lättlagade rätt i middagstipset.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Smält smöret i en kastrull. Finhacka vitlök och urkärnad chilifrukt och fräs dem i smöret utan att det tar färg.
  2. 2. Strö i persiljan, tillsätt citronsaften och rör till sist ner krabbköttet. Smaka av med salt.
  3. 3. Koka spaghettin, lägg upp den på ett stort fat och blanda i krabbröran. Avsluta med hyvlad eller riven parmesanost. Servera med en klyfta citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.