Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerfri fruktdip med myntasås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sockerfritt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med dippen. Mixa kesella, sötningsströ, myntakvistar och lite av youghurten i en mixer.
  2. Skälj och kärna ur persika och äpple. Skär frukten i tunna klyftor. Skölj och snoppa jordgubbarna. Skölj vindruvorna.
  3. Lägg upp frukt och bär på ett fat. Servera frukten med dippen.
  4. Tips du kan byta ut pesikan mot en klyfta melon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.