Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerfria mandelfyllda smördegkammar

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Gott i gott gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rulla ut den kylda rullen smördeg, ca 25x30 cm på ett lätt mjölat bakbord. Skär eller sporra degen i 8 bitar. Pensla degen med uppvispat ägg och strö på den hackade och skålade mandeln.
  2. Vik bitarna dubbla och sporra jack till kammar. Lägg dem på bakpapper på plåt och pensla ovansidan med ägg.
  3. Grädda i 225° ugnsvärme i 10-12 minuter. Låt svalna, men servera dem gärna lite ljumna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.