Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sötpotatis med chevredip

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Sicken underskattad rotfrukt (eller vad det nu är :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva sötpotatisen i ca 1-2 dm tjocka skivor. Lägg på bakplåtspapper och droppa olivolja på detta. In med allt i ugnen på ca 175 grader. Då skivorna fått lite färg är allt klart. Strö över flingsalt.
  2. Mosa ihop osten med créme fraiche och strö över lite salt och peppar.
  3. Servera som chips till ett gott rödvin. Klart!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kristin1979 19 oktober 2010

    Har råkat ange fel ... ska inte vara dm.. ska vara cm såklart :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.