Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sötpotatis- och aprikosröra

 
Skriv ut

Sprakande färg och lika storslagen smak. En väldigt lyckad kombo av sötpotatis och aprikoser. Väldigt smarrigt på ett gott bröd!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala sötpotatisen och tärna den. Tärna även aprikoserna. Lägg i en ugnsfast form och ringla över lönnsirap, olja, ingefära och salt. Blanda runt och täck allt med ett ark aluminiumfolie. Baka i 20-30 minuter eller tills allt har mjuknat. Ta ut och mosa allt lätt med en gaffel. Låt svalna.
  3. Servera röran på ett gott bröd. Strö över hackad sötmandel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.