Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sötpotatis- och getostpaj

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Jättegod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajdeg: Blanda mjöl och smör till en smulig massa, tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop degen. Låt vila i kylen en timme.
  2. Kavla ut degen i pajformen och nagga botten med en gaffel. Grädda i 175 º i 15 minuter.
  3. Fyllning: Fräs bladspenat och lök i olja. Blanda ihop med resten av fyllningen och lägg i pajskalet.
  4. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och svartpeppar och slå över fyllningen.
  5. Grädda i 175 º i cirka 45 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.