Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sojakorv med buljong och kryddkokta grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härlig vegetarisk middag som går snabbt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär grönsakerna i cm stora bitar. Tvätta och dela mandelpotatisen i mitten. Koka upp grönsaksbuljongen och tillsätt lagerblad, timjan och vitpepparkorn.
  2. Lägg i potatis och koka upp. Lägg ner alla grönsaker i buljongen och låt allt sjuda i ca 30 minuter. Tillsätt sojakorven efter ca 15 minuter. Salta efter smak.
  3. Koka senapsfrön i vatten i 5 minuter. Kyl sedan ner och blanda majonnäs,senap och senapsfrön. Smaka av med salt och citronsaft.
  4. När potatisen är färdigkokt och alla grönsaker är varma så är det klart att servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.