Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarkompott med ost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt och enkelt

Ingredienser

Instruktioner

Doppa persikorna eller nektarinerna i kokande vatten i en gryta. Ta upp dom och dra av skalet, halvera frukten och ta bort kärnorna. Hacka fruktköttet grovt och lägg det i en kastrull. Tillsätt sockret, citronsaft, ingefäran och saltet. Låt puttra utan lock ca 10 min. Låt sedan kompotten kallna. Skär osten i bitar, lägg upp osten på assetter med kompotten vid sidan om. Servera med kex, finn crisp eller rostat bröd !

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.