Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spättafilé med osttäcke

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Rätten är något omständig att laga, eftersom man har många moment samtidigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka fisken 5 minuter. Ansa grönsakerna och stek dem i lite smör 10 min, lägg dem sedan på botten i en gratängform. Vispa ihop såsen enligt anvisning. Riv osten. Lägg fisken ovanpå grönsakerna, slå över såsen och till sist den rivna osten. Gratinera i ugnen 220 grader i 15 minuter.
  2. Serveras med pressad potatis och sallad. För att göra rätten festligare kan man lägga kräftstjärtar ovanpå.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.