- Serverar: 4 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
God och matig pasta med bacon och lövbiff. Den smakrika gräddsåsen och äggulorna gör den extra krämig. Ur Allers nr 53/09.
Instruktioner
- Koka pastan så att den blir al dente (får tuggmotstånd) och spola den kall under rinnande vatten. Skär baconet i mindre bitar och knaperstek i en het stekpanna. Låt rinna av på hushållspapper.
- Skär lövbiffen i små tärningar och stek dem gyllenbruna i litet olja. Krydda med salt och peppar.
- Häll vin, grädde, vitlök, persilja och rikligt med grovmalen svartpeppar i en kastrull som rymmer pastan. Koka 3-4 minuter. Lägg i pastan och låt den bli varm. Blanda ned bacon, lövbiff och äggulor i pastan.
- Servera med riven parmesan och en fräsch sallad.
Publicerat den
22 januari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar