Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghetti med bacon och lövbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

God och matig pasta med bacon och lövbiff. Den smakrika gräddsåsen och äggulorna gör den extra krämig. Ur Allers nr 53/09.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan så att den blir al dente (får tuggmotstånd) och spola den kall under rinnande vatten. Skär baconet i mindre bitar och knaperstek i en het stekpanna. Låt rinna av på hushållspapper.
  2. Skär lövbiffen i små tärningar och stek dem gyllenbruna i litet olja. Krydda med salt och peppar.
  3. Häll vin, grädde, vitlök, persilja och rikligt med grovmalen svartpeppar i en kastrull som rymmer pastan. Koka 3-4 minuter. Lägg i pastan och låt den bli varm. Blanda ned bacon, lövbiff och äggulor i pastan.
  4. Servera med riven parmesan och en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.