Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spansk kycklingsoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Koka den på hel kyckling om du har tid. Du får då ännu mer smak.

Ingredienser

Instruktioner

Koka kycklingdelarna i 8 dl vatten smaksatt med lagerblad, persiljan, kycklingfonden och löken. Blanda alla ingredienser till grönsakspurén i en gryta och koka i 10 min. Mixa den till puré med mixer eller i matberedare. Ta upp kycklingen med hålslev och sila kokspadet. Strimla kycklingköttet. Blanda purén med kycklingbuljongen och smaka av med basilika, saffran, citron, salt och peppar. Tillsätt kycklinstrimlorna eller lägg lite i botten på varje tallrik och häll soppan över.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Odler 20 februari 2011

    Supergott! Nyttiga ingredienser och enkelt att göra. Om ännu godare som matlåda dagen efter..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.