Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spansk rödspätta med ärtpytt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det är enkelt att laga fisk och gott dessutom. De säger ju att vi behöver 3 portioner fisk per vecka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fisken i en ugnsfastform, häll på olivoljan och strö över kryddorna. Stek på 200 grader i ca 15 minuter.
  2. Skär skinkan i strimlor. Stek ärterna, vitlöken och skinkan hastigt i olivoljan och knäck i äggen. Rör om så att äggen fördelas i små bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.