Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparrispasta med lufttorkad skinka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lyxigare variant av den klassiska carbonaran.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala sparrisen och hyvla remsor med potatisskalare. Spara knopparna. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen, lägg i sparrisknopparna när det återstår ca 4 minuter av koktiden och sparrisstrimlorna när 1 minut återstår. Häll av i ett durkslag.
  2. Koka upp grädden i kastrullen. Blanda spaghetti och sparris med grädde och riven parmesanost. Krydda med salt och peppar. Rör om ordentligt.
  3. Fördela pastan på tallrikar och lägg på äggulor och lufttorkad skinka. Strö över riven parmesan. Ringla över lite olivolja, strö på peppar och servera genast!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.