- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En enkel och lättlagad lasagne som kan avnjutas av många.
Instruktioner
- Börja med att göra en sås genom att först göra en bottenredning. Smält en klick smör, rör ner mjölet och vispa i mjölken och buljongen, smaka av med salt och peppar och finfördela getosten i.
- Värm spenaten (färsk spenat) eller om du använder frusen så följ anvisningarna på paketet.
- Smöra en ugnsfast form med en klick smör och häll därefter i lite sås i botten. Lägg på första lagret med lasagneplattor lägg därefter på spenat och sås.
Lägg sedan på lasagneplattor igen, fortsätt varva på detta sätt tills allt är slut.
- Lägg på sås och strö över osten på sista lagret. Sätt in i ugnen på 225 grader i ca 30 min eller tills plattorna blivit mjuka.
- Njut!
Publicerat den
4 maj 2010
Liknande recept
Skriv kommentar