Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat och getostlasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En enkel och lättlagad lasagne som kan avnjutas av många.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att göra en sås genom att först göra en bottenredning. Smält en klick smör, rör ner mjölet och vispa i mjölken och buljongen, smaka av med salt och peppar och finfördela getosten i.
  2. Värm spenaten (färsk spenat) eller om du använder frusen så följ anvisningarna på paketet.
  3. Smöra en ugnsfast form med en klick smör och häll därefter i lite sås i botten. Lägg på första lagret med lasagneplattor lägg därefter på spenat och sås. Lägg sedan på lasagneplattor igen, fortsätt varva på detta sätt tills allt är slut.
  4. Lägg på sås och strö över osten på sista lagret. Sätt in i ugnen på 225 grader i ca 30 min eller tills plattorna blivit mjuka.
  5. Njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.