Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat- och örtröra

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En härlig röra att doppa skaldjuren i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina spenaten i en kastrull och låt det mesta av vattnet koka bort.
  2. Pressa vitlöken och fräs den i lite olivolja i en annan kastrull. Blanda i spenaten och låt den fräsa med en stund. Låt kallna något.
  3. Blanda sedan spenat, keso, dill och persilja, gärna i matberedare. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.